+38 (044) 252 - 71 - 75 +38 (044) 252 - 74 - 83 .

2 minutes reading time (353 words)

ВИСОКІ ДОСЯГНЕННЯ РОМЕНСЬКОГО ВПУ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ «BESTCOOKFEST 2018»

ВИСОКІ ДОСЯГНЕННЯ РОМЕНСЬКОГО ВПУ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ «BESTCOOKFEST 2018»
4-6 жовтня 2018 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету Громадською спілкою «Український кулінарний союз» спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом та Егейською професійною асоціацією шеф-кухарів було організовано та проведено Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2018» серед фахівців та юніорів з кулінарного і кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу та сомел`є.

У програмі конкурсу було передбачено проведення змагань із кулінарного і кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу та змагань сомел`є у номінаціях: індивідуальні та практичні кулінарні змагання, арт-клас, ресторанний сервіс та сомельє-клас. Це грандіозний захід не лише для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть постійно розвиватися, працюючи над розширенням та удосконаленням професійних компетентностей і практичних навичок, збагаченням набутого досвіду з кулінарного і кондитерського мистецтва, а й для юніорів, які прагнуть до набуття нових знань та умінь.

До участі у фестивалі були запрошені професіонали та юніори: фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності, ресторанного сервісу, сомел`є, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. ДПТНЗ «Роменське ВПУ» представляв учень групи КК-4 Матвієнко Олексій.

Учасникам була надана унікальна можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування зі світовими зірками кулінарного і кондитерського мистецтва. У фестивалі змагалися команди кулінарів та учнів кулінарних шкіл із 21 країни світу. До суддівства змагань були запрошені всесвітньо відомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів (WACS).

Олексій брав участь у арт-класі з кондитерського мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням) у категорії D5 «Робота з марципану, мастики», представляючи композицію «Рояль» та категорії D8 «Художня робота з тіста», демонструючи композицію з солоного тіста «Старий млин».

За ці дві роботи учень Роменського ВПУ Матвієнко Олексій був нагороджений Дипломами ІІ та ІІІ ступенів та срібною (за композицію «Рояль») і бронзовою (за композицію з солоного тіста «Старий млин») медалями.

Участь у даному фестивалі дала унікальну можливість учню ПТНЗ, який змагався на рівні з досвідченими професіоналами, показати високий рівень кулінарної майстерності, збагатити свій професійний досвід, дізнатися про ноу-хау кулінарного мистецтва в Україні та світі.

Вітаємо Олексія із нагородами та дякуємо майстрам виробничого навчання Мовчан Ірині Володимирівні та Пархоменко Інні Іванівні за підготовку справжнього професіонала своєї справи.
Участь директора Роменського ВПУ в II Міжнародній ...
Засідання у форматі «круглого столу» на тему: «Рол...